TIPS VOOR WAXEN – BROWS BY JILL

Ben je een beetje bang voor wax, of ooit een vervelende ervaring gehad. WEES GERUST.
Na het adviesgesprek en het grondig bestuderen van je huid overleggen we welke wax geschikt is. Ik werk met 2 verschillende wax soorten om ervoor te zorgen dat elk huidje rustig blijft. Als ik twijfel over de huidconditie kan ik een test doen hoe de huid reageert of epileren we de brows in vorm.

Twee soorten wax

AZULEEN

Azuleen is een olie oplosbare werkstof van de kamillebloesem. Dit is een kruidenplantje dat bekend staat om zijn kalmerende eigenschappen. Daardoor werkt azuleen ontstekingsremmend en kalmerend en komt het in zoveel beautyproducten voor. De naam komt van het Spaanse woord “azul’, wat blauw betekent. Vandaar ook de groenblauwe kleur van de Azuleen wax. Ook zeer geschikt als je snel irritatie hebt bij het harsen van de bovenlip.

GOLD

De Gold wax is een geweldige wax die praktisch elk haartje verwijdert. Dit komt doordat het product is gebaseerd op polymeren, zeer elastisch is en niet breekt. Zacht voor de huid, maar hard voor het haar.