TIPS VOOR HET ZELF BIJHOUDEN VAN BROWS

Je zal merken dat je na een aantal BBJ treatments steeds beter ziet hoe jouw persoonlijke brow eruit ziet. 

Je ziet nu welke haartjes echt bij de vorm horen en welke weer zijn terugegroeid. Hierbij enkele tips om zelf je brows tussen de afspraken een beetje toonbaar te houden;

  • Epileer nooit op schone brows. Dus niet nadat je onder de douche vandaan komt. Maar juist als je je brows hebt ingetekend. Dan heb je als het goed is met je brow make up de lijnen geaccentueerd, en zie je precies welke haartjes buiten de lijnen vallen. 
  • Nooit in de binnenspiegel van je auto. Ook al heb je daar soms opeens ‘goed licht’. (deze heb ik zo vaak voorbij horen komen!
  • Loopt de verf terug en zie je een grijs of wit haartje? Trek deze er absoluut niet uit! De kans is groot dat er meerdere witte haartjes volgen, dan houd je geen brow meer over! Maar knip deze haartjes met een brow-schaartje korter.