Brow Bar

BROWS ON THE ROAD & SUITE

ABOUT THE BROW BAR

Na een paar jaar browtreatments voor Anastasia te hebben gegeven in stores kwam ik erachter dat veel van mijn klanten, vooral moeders en/of vrouwen met een drukke baan, vaak in de problemen kwamen met het vrij maken van tijd, parkeren van de auto, kids, maar ook gewoon niet met een rode huid over straat willen lopen. Zo is BROWS BY JILL ontstaan. Een brow bar on the road, gewoon bij de klant thuis, wanneer het haar uitkomt. Als de kids op bed liggen, hubby nog niet thuis is of vlak voor/ of na het eten. Flexibel, kwaliteit en relaxt in je eigen huis.

Het allerbelangrijkste vind ik dat jouw wenkbrauwen bij je passen. Jouw natuurlijke vorm en kleur, maar al helemaal dat je er sochtends niet teveel tijd aan kwijt bent (die tijd hebben we sochtends niet #bigsmile…).

We werken naar het maximale resultaat. Soms is dat na 1 browtreatment en soms moeten we er samen naar toe werken.
Ik wil ervoor zorgen dat je complimenten krijgt van je omgeving en je zelfverzekerd voelt.

Wat mij een kick geeft zijn de reacties van klanten, complimenten die zij krijgen, op hun werk of juist in het openbaar! 
De appjes en foto’s die ik krijg over hoe blij ze zijn, maken mij echt zo trots!

'Behind every beauty is a great brow'

DIENSTEN & BEHANDELINGEN

Hoe ziet een browtreatment eruit?

Na een korte intake weet ik meestal al alles wat nodig is. Heb je allergieën of ben je gevoelig? Waar stoor jij je aan, of wat vind je minder mooi of juist heel mooi aan jouw brows? 

Ik ga de vorm bepalen, dit is jouw natuurlijke vorm die ik afmeet met bepaalde punten in jouw gezicht. We gaan voor zo vol mogelijkTrimmen, waxen, epileren en de huid nabehandelen. 

Tijdens het afwerken van de brows leg ik je uit welke punten extra aandacht nodig hebben, waar jij ‘s ochtends op moet letten met intekenen en welke producten ik adviseer die nodig zijn om max resultaat te behalen.

BROW NOW SERVICE

“Need it now Brow Service”

Yes! Eindelijk de sollicitatie waar je zo op had gehoopt. Overwachts een date, of toch naar dat feestje?

Stuur een bericht, mail of app en dan kijken we samen of we dezelfde dag de brow treatment nog kunnen inplannen! 

BROW SUITE

“Brows by Jill opent nu ook de BBJ Brow Suite”

Omdat de agenda ‘on the road’ snel volloopt (en het écht niet de bedoeling is dat je zelf gaat plukken..), is er nu ook de mogelijkheid om naar mij toe te komen! Zo kan ik op korte termijn toch een afspraak met je inplannen en hoef je niet lang te wachten.

Er is genoeg parkeer gelegenheid, er staat een relaxed muziekje aan, en de kaarsen branden gezellig. Even een momentje voor jezelf.

See you soon! x

'Book you and your pretty face in for a little bit of brow magic'